Avicenna Journal of Medical Biochemistry، جلد ۳، شماره ۲، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی The Relationship Between Tea Consumption and Cancer
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The Relationship Between Tea Consumption and Cancer
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سلمان خزایی | salman khazaei
department of epidemiology and biostatistics, school of public health, hamadan university of medical sciences, hamadan, ir iran

سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی همدان (Hamadan university of medical sciences)

حمید صالحی نیا | hamid salehiniya
minimally invasive surgery research center, iran university of medical sciences, tehran, ir iran; department of epidemiology and biostatistics, school of public health, tehran university of medical sciences, tehran, ir iran; department of epidemiology and biostatistics, school of public health, tehran university of medical sciences, tehran, ir iran

سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tehran university of medical sciences)

محمد کشوری دلاور | mohammad keshvari delavar
hamadan university of medical sciences, hamadan, ir iran

سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی همدان (Hamadan university of medical sciences)

عبدالله محمدیان هفشجانی | abdollah mohammadian hafshejani
department of epidemiology and biostatistics, school of public health, isfahan university of medical sciences, isfahan, ir iran

سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (Isfahan university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://www.avicennajb.com/index.php?page=article&article_id=30806
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi) 10.17795/ajmb-30806
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده letter
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات